Masuratori pram si verificari PRAM

Masuratori PRAM

Masuratori pram si verificari pram prize de pamant

Acestea sunt foarte importante deoarece, in timp prizele de pamant se degradeaza si acest lucru duce inevitabil la riscuri majore de electrocutare.

Toate verificarile pram efectuate de catre personalul societatii noastre, sunt autorizate ANRE, folosim tehnologie de ultima generatie si emitem un raport de incercare, denumit buletin PRAM.

Daca valorile nu sunt corecte, va furnizam solutii complete si rapide  pentru remediere acestora si incadrarea in valorile standard.

Pentru orice fel de informatii sau cereri de oferta, va rugam sa ne contactati, iar noi va vom furniza toate informatiile necesare.

Masuratori PRAM – Verificari pram

1. Verificare priza de pamant, continuitate si emitere buletin de incercare
2. Masuratori nivel de tensiune si emitere buletin de incercare
3. Masuratori rezistenta de izilatie cabluri si emitere buletin de incercare.

Ce inceamna o masuratoare PRAM?

– Ordin nr. 108 din 1 August 2001/Ministerul de Interne/pentru aprobarea DGPSI 004-
Dispozitii generale privind reducerea riscurilor de incendiu generate de încărcări
electrostatice:
Art. 94. Masurarea rezistentei de dispersie pentru instalatia de legare la pamant se face:
a) in instalatii subterane si in instalatii locale de legare la pamant, cel putin de doua ori pe an;
b) la retelele generale de legare la pamant, cel putin o data pe an, Verificarea Periodica a Instalatiilor Electrice trebuie executata deoarece prin aceasta putem evita situatii neplacute cum ar fi de exemplu:– incendii,– electrocutari,– deconectari in alimentarea cu energie.

Verificari si masuratori PRAM  periodice:
Verificarile periodice PRAM pot constitui obiective de control ale institutiilor abilitate ale statului in cadrul firmei d-voastra, cum ar fi :

Inspectoratul Teritorial de Munca,Protectia Consumatorului si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
Verificarea periodica a instalatiilor electrice este necesara, deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcare excesiva a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune , imbatrinirea izolatiilor.

Masuratori pram si verificari PRAM In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum sunt:– rezistenta de izolatie,– impedanta de bucla,– curentul de scurt circuit,– rezistenta de dispersie a prizelor de pamant,– continuitatea centurii de impamantare,– verificarea aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

Cand se fac masuratori pram si verificari PRAM?

Rapoarte de incercare:
In urma analizarii acestor masuratori se emit Rapoartele de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.
Toate acestea sunt executate de personal cu indelungata experienta in domeniu si care dispune de o dotare de ultima generatie conforma cu standardele si normativele in vigoare.
Va putem oferi acest serviciu dispunind de oameni cu calificare si experienta PRAM, cu dotare de aparatura de testare conforma cu legislatia actuala.

In urma verificarii PRAM se intocmeste un buletin de masuratori, verificari si incercari PRAM, care cuprinde:

ŞTIAŢI CĂ…

Verificari pram ploiestiReglementarile legale în vigoare prevad obligativitatea în sarcina propietarului privind verificari periodice ale instalaţiilor electrice?

Verificari pram ploiestiNerespectarea perioadei de verificare este un posibil factor de pericol?

Verificari pram ploiestiInstalatiile verificate la timp reduce considerabil riscul unui posibil accident?

Verificari pram ploiestiAnual se produc accidente (electrocutari, incendii, etc.) din cauza lipsei de importanta acordate verificarilor instalatiei electrice?

Recomandare pentru dumneavoastra:

Pentru a va proteja vietile, impotriva electrocutarilor, nu ezitati sa va verificati instalatiile electrice si de impamantare, periodic. 

Pentru orice fel de informatii, va stam la dispozitie si venim in intampinarea dumneavostra, cu solutii moderne si eficiente, in domeniul instalatiilor electrice.

Intotdeauna aceste verificări periodice realizate de Electrica PRAM, se finalizeaza printr-un Raport de verificare periodica, insotit de buletinele de incercari si verificari realizate.

Acest Buletin, Aviz  sau Certificat, trebuie sa contina informatiile minime cerute de legislatie si anume:

Verificari pram ploiestiDetalii privind beneficiarul instalatiei;

Detalii privind prestatorul de sevicii

Verificari pram ploiestiDetalii ale instalaţiei supusă verificări

iVerificari pram ploiestiÎntinderea şi limitele verificărilor pram

Verificari pram ploiestiOpisul elementelor verificate şi/sau testate

Verificari pram ploiestiInstrumente de testare utilizate la verificari pram

Verificari pram ploiestiConditii de mediu

Verificari pram ploiestiConcluzii asupra măsurărilor şi verificarilor efectuate

Verificari pram ploiestiObservatii şi recomandări

Verificari pram ploiestiData urmatoarei inspectii şi verificări pram

Verificari pram ploiestiResponsabilitatea privind inspecţia şi testarea instalaţiei Tarife pentru executarea de masuratori PRAM Ploiesti – Prahova

Verificarea continuitatii nulului de la tablouri electrice la utilaje si prize

Verificarea prizei de pamant in instalatii electrice de joasa tensiune, cu emiterea de buletine recunoscute de Protectia Muncii, Protectia Consumatorilor si de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic. In urma analizarii acestor masuratori se emit rapoarte de incercari pentru instalatia verificata.

Baza legalaVerificarea si masurarea vor fi executate in conformitate cu legislatia in vigoare privind normele de sanatate si securitate in munca in instalatiile electrice:

Servicii de  măsurători si testări 

www.arcconnect.net

Tel. 0723 758 558


cONTACTEAZA-NE