Mentenanta

Oferim servicii complete de mentenanta electrica, pentru instalatii electrice aferente cladirilor civile, industriale, rezidentiale si comerciale.

Mentenanta electrica

Instalatiile electrice trebuiesc verificate si testate periodic, pentru a prevenii eventualele deteriorari sau defecte ale echipamentelor electrice. Verificarile se realizeaza vizual, sar si cu diferite aparate de masura si control. 

Serviciile de mentenanta electrica, oferite de catre compania noastra, sunt de o calitate superioara. Detinem personal calificat si echipamante profesionale de ultima generatie, astfel incat sa putem oferii cele mai bune servicii.

Aveti o cladire la care doriti sa efectuati mentenanta?

Nimic mai simplu, trebuie doar sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

 

 

Serviciile de mentenanta furnizate de Compania ARC:

  • mentenanta de tip preventiv (operatii de preintampinare a defectiunilor si a uzurii ce pot aparea in timpul functionarii)
  • mentenanta corectiva 24/24 h (readucerea unui element sau sistem defect in starea de functionare.

Lista de servicii asociate:

  1. Masuratori PRAM rezistenta de izolatie cabluri electroce de 0,4 kV
  2. Masuratori electrice si emitere buletine (“verificari PRAM”) privind starea prizei de pamant si paratrasnet

La aceste servicii se adauga si componentele de control si verificare:

1. Controlul se realizeaza prin sistemul ordinelor de lucru (colectarea de informatii si crearea unei baze de date cu informatii tehnice, organizatorice, financiare etc).

2. Verificarea certifica buna executie si calitatea lucrarilor, ce atesta functionarea in siguranta a instalatiei la care s-a lucrat, asigurand in acest fel si securitatea personalului de exploatare care deserveste instalatia respectiva.