Masuratori si verificari pram – instalatii electrice interioare

Masuratori si verificari PRAM

ARC Connect este o companie atestata ANRE, certificata  ISO 9001 si are ca principal obiect de activitate, proiectarea    si executia de instalatii electrice pentru constructii, masuratori si verificari pram prize de pamant.

In 2015 am pornit la drum, iar pana in prezent am reusit sa realizam proiecte complexe de instalatii pentru cladiri civile, industriale si rezidentiale. Calitatea serviciilor   noastre este data de seriozitatea de care am dat dovada pana acum, si de personalul  calificat pe care il detinem in cadrul companiei.

Instalatii electrice interioare pentru case, vile, apartamente, hale industriale

Orice instalatie electrica se executa dupa un proiect de executie intocmit de proiectantii de specialitate. Acest proiect este insotit de planuri (desene) de executie si de schemele instalatiilor electrice, in care sunt reprezentate – prin semne conventionale – toate elementele componente ale instalatiei proiectate si locul lor de amplasare (asezare).

In planurile de constructie ale cladirii, etajul sau apartamentul in care urmeaza sa se execute instalatia electrica pentru forta se indica : locurile unde vor fi montate intreruptoarele, dozele, prizele, motoarele electrice, tablourile de distributie si traseul pe care il vor urma conductoarele care compun circuitele respective.

Tot in planuri se indica si traseul coloanelor de alimentare cu energie electrica a tablourilor de distributie, schema instalatiei electrice, precum si diferite detalii de montaj ale instalatiei.

In instalatiile de forta alimentarea tabloului general de distributie se executa in sistemul cu patru conductoare (trei conductoare de faza si un conductor neutru).

Tensiunile uzuale in instalatiile electrice de curent alternativ monofazat sunt urmatoarele : 12 ;24 ;42 ;60 ;110 ;220V.

In curent alternativ trifazat de joasa tensiune, tensiunile uzuale sunt : 110 ;127 ;220 ;380 ;500V.

Locul de munca pentru executarea instalatiilor electrice la consumator trebuie sa fie bine pregatit din timp, pentru ca instalatorii electricieni sa-si poata desfasura munca lor in conditii corespunzatoare. Materialele necesare trebuie aduse inaintea inceperii lucrarilor si depozitate in magazii cat mai aproape de locul de munca, evitandu-se astfel transporturile pe distante lungi. Magaziile trebuie sa fie uscate, pentru ca tuburile, conductoarele, aparatele depozitate, etc. sa nu absoarba umiditate.

Executarea unei instalatii electrice cuprinde o succesiune de operatii.

Succesiunea tuturor operatiilor necesare pentru executarea unei instalatii electrice formeaza procesul tehnologic al instalatiei respective.

 Principalele operatii care trebuie executate pentru realizarea unei instalatii electrice interioare, sunt:

– transpunerea pe tavanul si peretii incaperilor a instalatiei electrice indicate prin planul de executie;

– saparea santurilor in pereti, a locasurilor pentru doze, dibluri, prize, intreruptoare, etc., si executarea strapungerilor in zidarie;

– fixarea dozelor si a tuburilor de protectie in montaj apparent sau in montaj ingropat;

– tragerea conductoarelor in tuburile de protectie, executarea legaturilor intre conductoare si izolarea lor;

– montarea aparatelor de comutare, a consumatorilor de energie electrica si a tablourilor de distributie;

– verificarea instalatiei.

Procesul tehnologic difera de la o lucrare la alta si, uneori, de la un santier la altul, in functie de materialele si utilajele folosite, de specificul cladirilor in care se executa, etc.

Bransamente si instalatii electrice

Servicii oferite

 

Proiectare instalatii electrice interioare si exterioare, masuratori si verificari pram

Servicii complete de proiectare electrica. Realizam proiectare pentru bransamente si instalatii electrice pentru constructii civile si industriale, alimentari cu energie electrica si intocmim documentatii tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru retele electrice.

 

Masuratori si verificari PRAM

Efectuam masuratori si verificari PRAM, pentru instalatii de impamantare si cabluri, in conformitate cu normativele si legislatia in vigoare. Masuratorile PRAM se fac periodic, datorita defectelor ce pot aparea pe parcursul timpului.

productie

Uzinam tablouri electrice, la cerere, pentru diferite proiecte de instalatii electrice, pentru cladiri civile, industriale si rezidentiale.

 

Executie instalatii electrice interioare si exterioare, masuratori si verificari PRAM

Proiectul dumneavoastra este in siguranta cu noi.
Divizia de executie, prin specialistii pe care ii avem in cadrul societatii, are capacitatea si logistica necesara sa deruleze proiecte complexe. Toate proiectele pe care le derulam, sunt tratate cu maxima atentie.

 

Mentenanta electrica – Masuratori si verificari PRAM

Verificarea si intretinerea instalatiilor cat si a echipamentelor, ne protejeaza viata. Pe acest segment, ARC Connect ofera servicii de mentenanta electrica periodice, masuratori si verificari pram. Scopul principal al mentenantei este acela de a prevenii aparitia defectelor in instalatiile si echipamanetele electrice.

 

Iluminat ornamental

Oferim servicii complete de iluminat ornamental si arhitectural

Vizitati-ne