Image

Despre noi

    ARC Connect este o companie atestata ANRE, certificata  ISO 9001 si are ca principal obiect de activitate, proiectarea    si executia de instalatii electrice pentru constructii, masuratori si verificari pram proze de pamant.

     In 2015 am pornit la drum, iar pana in prezent am reusit sa realizam proiecte complexe de instalatii pentru cladiri civile, industriale si rezidentiale. Calitatea serviciilor   noastre este data de seriozitatea de care am dat dovada pana acum, si de personalul  calificat pe care il detinem in cadrul companiei. Bransamente si instalatii electrice

Servicii oferite


Proiectare

Servicii complete de proiectare electrica. Realizam proiectare pentru bransamente si instalatii electrice pentru constructii civile si industriale, alimentari cu energie electrica si intocmim documentatii tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru retele electrice.


Masuratori si verificari

Efectuam masuratori si verificari PRAM, pentru instalatii de impamantare si cabluri, in conformitate cu normativele si legislatia in vigoare. Masuratorile PRAM se fac periodic, datorita defectelor ce pot aparea pe parcursul timpului.

productie

Uzinam tablouri electrice, la cerere, pentru diferite proiecte de instalatii electrice, pentru cladiri civile, industriale si rezidentiale.


Executie

Proiectul dumneavoastra este in siguranta cu noi.
Divizia de executie, prin specialistii pe care ii avem in cadrul societatii, are capacitatea si logistica necesara sa deruleze proiecte complexe. Toate proiectele pe care le derulam, sunt tratate cu maxima atentie.


mentenanta electrica

Verificarea si intretinerea instalatiilor cat si a echipamentelor, ne protejeaza viata. Pe acest segment, ARC Connect ofera servicii de mentenanta electrica periodice, masuratori si verificari pram. Scopul principal al mentenantei este acela de a prevenii aparitia defectelor in instalatiile si echipamanetele electrice.


Iluminat ornamental

Oferim servicii complete de iluminat ornamental si arhitectural

Vizitati-ne

Nume