Masuratori pram si verificari pram – instalatii electrice interioare

Masuratori si verificari PRAM

ARC Connect este o companie atestata ANRE, certificata  ISO 9001 si are ca principal obiect de activitate, proiectarea    si executia de instalatii electrice pentru constructii, masuratori si verificari pram prize de pamant.

In 2015 am pornit la drum, iar pana in prezent am reusit sa realizam proiecte complexe de instalatii pentru cladiri civile, industriale si rezidentiale. Calitatea serviciilor   noastre este data de seriozitatea de care am dat dovada pana acum.

Verificari pram prize de pamant – ARC MAG

Executam masuratori si verificari pram, cu preturi minime, raspuns rapid, seriozitate si calitate.

Masuratorile si verificarile PRAM inseamna siguranta in exploatare. Aceste verificari pram se fac pentru a verifica:

– rezistenta de izolatie a cablurilor electrice

– rezistenta de dispersie a prizelor de pamant

– verificarea exhipamentelor electrice si masuratori ale calitatii energiei electrice.

ARC CONNECT este o societate atestata ANRE si are ca principal obiect de activitate proiectarea si executia de instalatii electrice 0,4 kV.

Masuratorile pram si verificarile , sunt foarte importante deoarece, in timp prizele de pamant se degradeaza si acest lucru duce inevitabil la riscuri majore de electrocutare.

Instalatii electrice interioare!

Toate masuratorile si verificarile pram sunt efectuate de catre personalul societatii noastre, sunt autorizate ANRE, folosim tehnologie de ultima generatie si emitem un raport de incercare, denumit buletin PRAM.

Daca valorile nu sunt corecte, va furnizam solutii complete si rapide pentru remediere acestora si incadrarea in valorile standard.

Pentru orice fel de informatii sau cereri de oferta, va rugam sa ne contactati, iar noi va vom furniza toate informatiile necesare.

 ARC  este o societate atestata ANRE si ofera servicii de calitate superioare. Aceste servicii fiind garantate de catre unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul instalatiilor electrice si masuratori (impamantare).

Masuratori si verificari pram prize de pamant

1. Verificarea pentru priza de pamant, continuitate si emitere buletin de incercare

2. Masuratori nivel de tensiune si emitere buletin de incercare

3. Masuratori rezistenta de izolatie cabluri si emitere buletin de incercare.

Masuratori si verificari pram prize de pamant.

Ce inseamna verificari PRAM?

– Ordin nr. 108 din 1 August 2001/Ministerul de Interne/pentru aprobarea DGPSI 004-

Dispozitii generale privind reducerea riscurilor de incendiu generate de încărcări

electrostatice:

Art. 94. Masurarea rezistentei de dispersie pentru instalatia de legare la pamant se face:

a) in instalatii subterane si in instalatii locale de legare la pamant, cel putin de doua ori pe an;

b) la retelele generale de legare la pamant, cel putin o data pe an, Verificarea Periodica a Instalatiilor Electrice trebuie executata deoarece prin aceasta putem evita situatii neplacute cum ar fi de exemplu:

– incendii,

– electrocutari,

– deconectari in alimentarea cu energie.

CARE ESTE SCOPUL ACESTOR MASURATORI SI VERIFICARI PRAM – CERTIFICARE SI AVIZ

Verificarile periodice sunt foarte importante deoarece eventualele abateri de la normele legale pot avea consecinte grave asupra integritătii imobilelor sau asupra vieţilor omenesti. Recomandam efectuarea acestor verificari PRAM la termenele scadente, precum si de fiecare dată când consideraţi că instalaţia electrică trebuie verificata, avizata sau certificata pram.

Verificari pram periodice:

Masuratorile si verificarile periodice pot constitui obiective de control ale institutiilor abilitate ale statului in cadrul firmei d-voastra, cum ar fi :

Inspectoratul Teritorial de Munca,Protectia Consumatorului si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Verificarea periodica a instalatiilor electrice este necesara. Deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcare excesiva a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune , imbatrinirea izolatiilor.

In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.

Buletin PRAM prize de pamant

Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum sunt:

– rezistenta de izolatie,

– impedanta de bucla,

– curentul de scurt circuit,

– verificari rezistenta de dispersie a prizelor de pamant,

– verificari continuitatea centurii de impamantare,

– verificari ale aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

Rapoarte de incercare pram:

In urma analizarii acestor masuratori si verificari pram ale prizelor de pamant se emit rapoartele de incercari pentru instalatia verificata. Rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.

Toate acestea sunt executate de personal cu indelungata experienta in domeniu si care dispune de o dotare de ultima generatie. 

Instalatii electrice interioare pentru case, vile, apartamente, hale industriale si verificari.

Orice instalatie electrica se executa dupa un proiect de executie intocmit de proiectantii de specialitate. Acest proiect este insotit de planuri (desene) de executie si de schemele instalatiilor electrice, in care sunt reprezentate – prin semne conventionale – toate elementele componente ale instalatiei proiectate si locul lor de amplasare (asezare).

Verificari si masuratori pram

In planurile de constructie ale cladirii, etajul sau apartamentul in care urmeaza sa se execute instalatia electrica pentru forta se indica : locurile unde vor fi montate intreruptoarele, dozele, prizele, motoarele electrice, tablourile de distributie si traseul pe care il vor urma conductoarele care compun circuitele respective.

Tot in planuri se indica si traseul coloanelor de alimentare cu energie electrica a tablourilor de distributie, schema instalatiei electrice, precum si diferite detalii de montaj ale instalatiei.

In instalatiile de forta alimentarea tabloului general de distributie se executa in sistemul cu patru conductoare (trei conductoare de faza si un conductor neutru).

Tensiunile uzuale in instalatiile electrice de curent alternativ monofazat sunt urmatoarele : 12 ;24 ;42 ;60 ;110 ;220V.

In curent alternativ trifazat de joasa tensiune, tensiunile uzuale sunt : 110 ;127 ;220 ;380 ;500V.

Locul de munca pentru executarea instalatiilor electrice la consumator trebuie sa fie bine pregatit din timp, pentru ca instalatorii electricieni sa-si poata desfasura munca lor in conditii corespunzatoare.

Materialele necesare trebuie aduse inaintea inceperii lucrarilor si depozitate in magazii cat mai aproape de locul de munca, evitandu-se astfel transporturile pe distante lungi. Magaziile trebuie sa fie uscate, pentru ca tuburile, conductoarele, aparatele depozitate, etc. sa nu absoarba umiditate.

Executarea unei instalatii electrice cuprinde o succesiune de operatii.

Succesiunea tuturor operatiilor necesare pentru executarea unei instalatii electrice formeaza procesul tehnologic al instalatiei respective.

 Principalele operatii care trebuie executate pentru realizarea unei instalatii electrice interioare, sunt:

– transpunerea pe tavanul si peretii incaperilor a instalatiei electrice indicate prin planul de executie;

– saparea santurilor in pereti, a locasurilor pentru doze, dibluri, prize, intreruptoare, etc., si executarea strapungerilor in zidarie;

– fixarea dozelor si a tuburilor de protectie in montaj apparent sau in montaj ingropat;

– tragerea conductoarelor in tuburile de protectie, executarea legaturilor intre conductoare si izolarea lor;

– montarea aparatelor de comutare, a consumatorilor de energie electrica si a tablourilor de distributie;

– verificarea instalatiei.

Procesul tehnologic difera de la o lucrare la alta si, uneori, de la un santier la altul, in functie de materialele si utilajele folosite, de specificul cladirilor in care se executa, etc.

Bransamente si instalatii electrice

Servicii oferite

 

Proiectare instalatii electrice interioare si exterioare, masuratori si verificari pram

Servicii complete de proiectare electrica. Realizam proiectare pentru bransamente si instalatii electrice pentru constructii civile si industriale, alimentari cu energie electrica si intocmim documentatii tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru retele electrice.

 Pitesti, Ploiesti, Bucuresti,Targoviste, Dambovita, Ilfov

Masuratori si verificari PRAM

Efectuam masuratori si verificari PRAM, pentru instalatii de impamantare si cabluri, in conformitate cu normativele si legislatia in vigoare. Masuratorile se fac periodic, datorita defectelor ce pot aparea pe parcursul timpului.

productie

Uzinam tablouri electrice, la cerere, pentru diferite proiecte de instalatii electrice, pentru cladiri civile, industriale si rezidentiale.

 

Executie instalatii electrice interioare si exterioare, masuratori si verificari PRAM

Proiectul dumneavoastra este in siguranta cu noi.
Divizia de executie, prin specialistii pe care ii avem in cadrul societatii, are capacitatea si logistica necesara sa deruleze proiecte complexe. Toate proiectele pe care le derulam, sunt tratate cu maxima atentie.

 

Mentenanta electrica – Masuratori si verificari PRAM

Verificarea si intretinerea instalatiilor cat si a echipamentelor, ne protejeaza viata. Pe acest segment, ARC Connect ofera servicii de mentenanta electrica periodice, masuratori si verificari pram. Scopul principal al mentenantei este acela de a prevenii aparitia defectelor in instalatiile si echipamanetele electrice.

 

Iluminat ornamental

Oferim servicii complete de iluminat ornamental si arhitectural

Vizitati-ne

  • Targoviste,strada Garii, Numar 6, Jud. Dambovita
  • 0723 758 558

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *